JBL Flip Essential handleiding (Nederlands (2024)

Bekijk hier gratis de handleiding van de JBL Flip Essential. Deze handleiding valt onder de categorie speakers en is door 14 mensen gewaardeerd met een gemiddelde van een 8.1. Deze handleiding is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels.Heeft u een vraag over de JBL Flip Essential of heeft u hulp nodig?Stel hier je vraag

De JBL Flip Essential is een draagbare bluetooth-speaker met een compact en draagbaar ontwerp. Met een breedte van 64 millimeter, een diepte van 64 millimeter en een hoogte van 169 millimeter is de speaker gemakkelijk mee te nemen en overal te plaatsen.Dankzij de bluetooth-functie kan de speaker draadloos verbinding maken met andere apparaten, waardoor je jouw favoriete muziek kunt streamen zonder gedoe met kabels. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 3000 mAh en biedt een maximale batterijduur van 10 uur. Hierdoor kun je langdurig genieten van jouw muziek zonder je zorgen te maken over het opladen.De JBL Flip Essential heeft een IPX7-classificatie, wat betekent dat hij waterbestendig is. Dit maakt hem geschikt voor gebruik bij het zwembad, op het strand of zelfs in de regen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over waterschade.De speaker is uitgerust met twee speakers met elk een nominale RMS-vermogen van 8W, wat resulteert in een totaal vermogen van 16W. Hierdoor levert de JBL Flip Essential helder geluid en is hij geschikt voor verschillende luisteromgevingen.Al met al is de JBL Flip Essential een draagbare bluetooth-speaker met een compact en draagbaar ontwerp, een lange batterijduur van 10 uur, een IPX7-classificatie voor waterbestendigheid en twee speakers met een gecombineerd vermogen van 16W. Het is de perfecte metgezel voor onderweg, of je nu naar het strand gaat, een picknick organiseert of gewoon in huis wilt genieten van je favoriete muziek.

JBL Flip Essential handleiding (Nederlands (1)
Algemeen
MerkJBL
ModelFlip Essential | JBLFLIPESSENTIAL
Productspeaker
EAN0050036368506, 6925281967672
TaalNederlands, Engels
BestandstypeHandleiding (PDF), Datasheet (PDF)
Poorten & interfaces
BluetoothJa
Wifi-
Bluetooth-versie4.1
3,5mm-connectorJa
ConnectiviteitstechnologieBedraad en draadloos
USB-aansluitingJa
USB-connectortypeMicro-USB
AUX ingang-
Bluetooth-profielenA2DP, AVRCP
USB oplaadpoortJa
Gewicht en omvang
Breedte64 mm
Diepte64 mm
Hoogte169 mm
Gewicht470 g
Energie
Levensduur accu/batterij10 uur
Type stroombronBatterij/Accu
Type batterijIngebouwde accu
Capaciteit van de accu/batterij3000 mAh
BatterijtechnologieLithium-Ion (Li-Ion)
Accu/Batterij voltage3.7 V
Design
Internationale veiligheidscode (IP)IPX7
VeiligheidsfuntiesWaterbestendig
Type product-
ProductontwerpCylinder
Kleur van het productMetallic
VolumeregelingKnoppen
LED-indicatorenJa
Luidsprekers
Aantal luidsprekers1
Audio
Gemiddeld vermogen16 W
RMS-vermogen luidsprekers8 W
Frequentiebereik80 - 20000 Hz
Prestatie
Aanbevolen gebruik-
Geïntegreerde geheugenkaartlezer-
Ingebouwde microfoon-
FM-radio-
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabelsMicro-USB
SnelstartgidsJa
toon meer

Het antwoord op uw vraag niet in de handleiding kunnen vinden? Wellicht staat het antwoord op uw vraag hieronder in de meest gestelde vragen over de JBL Flip Essential.

Wanneer staat mijn geluid te hard?

Geluid vanaf 80 decibel kan schadelijk zijn voor het gehoor. Wanneer geluid boven de 120 decibel zit kan er zelfs directe schade optreden. De kans op gehoorschade hangt af van de frequentie en tijdsduur van luisteren.

Zijn bluetooth-apparaten van verschillende merken met elkaar te verbinden?

Ja, bluetooth is een universele methode die ervoor zorgt dat verschillende apparaten die uitgerust zijn met bluetooth met elkaar kunnen verbinden.

Wat is Dolby Atmos?

Dolby Atmos is een technologie die ervoor zorgt dat het geluid via het plafond wordt weerkaatst naar de plek waar je luistert. Hierdoor is het mogelijk om met slechts 1 speaker toch een 5.1 effect te creëren.

Wat is bluetooth?

Bluetooth is een manier om draadloos via radiogolven data uit te wisselen tussen elektronische apparaten. De afstand tussen de twee apparaten die data uitwisselen kan in de meeste gevallen maximaal tien meter zijn.

Wat is het gewicht van de JBL Flip Essential?

De JBL Flip Essential heeft een gewicht van 470 g.

Wat is de hoogte van de JBL Flip Essential?

De JBL Flip Essential heeft een hoogte van 169 mm.

Wat is de breedte van de JBL Flip Essential?

De JBL Flip Essential heeft een breedte van 64 mm.

Wat is de diepte van de JBL Flip Essential?

De JBL Flip Essential heeft een diepte van 64 mm.

Wat voor een type USB aansluiting heeft de JBL Flip Essential?

De JBL Flip Essential heeft een Micro-USB aansluiting.

Hoe koppel ik mijn JBL Flip Essential-luidspreker aan mijn apparaat?

Zorg ervoor dat zowel de speaker als de Bluetooth van je apparaat zijn ingeschakeld. Druk op de Bluetooth knop op de speaker en houd deze ingedrukt totdat het Bluetooth lampje begint te knipperen. Ga vervolgens naar de Bluetooth instellingen van je apparaat, zoek de speaker in de lijst met beschikbare apparaten en selecteer om ze te koppelen.

Hoe kan ik het batterijniveau van mijn JBL Flip Essential luidspreker controleren?

Druk één keer op de aan/uit-knop en de luidspreker geeft het batterijniveau aan met behulp van de batterijstatus-LED's. Elke LED vertegenwoordigt ongeveer 25% van de batterijduur.

Hoe kan ik mijn JBL Flip Essential speaker opladen?

Sluit de meegeleverde USB-kabel aan op de oplaadpoort van de luidspreker en het andere uiteinde op een stroombron, zoals een computer of een wandadapter. De batterij-indicatorlampjes zullen knipperen tijdens het opladen en blijven constant branden wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Kan de JBL Flip Essential luidspreker worden gebruikt als een luidsprekertelefoon?

Ja, dat kan. Wanneer er een oproep binnenkomt terwijl het apparaat verbonden is, druk dan op de afspeel/pauze-knop op de speaker om de oproep te beantwoorden. Daarna kunt u de microfoon en luidspreker van de speaker gebruiken voor handsfree bellen.

Is het mogelijk om meerdere JBL Flip Essential luidsprekers met elkaar te verbinden voor stereogeluid?

Helaas ondersteunt de JBL Flip Essential geen stereokoppeling met andere speakers. Je kunt echter twee JBL Flip Essential speakers met elkaar verbinden met behulp van een 3,5 mm audiokabel om te genieten van gesynchroniseerde weergave, zij het zonder stereoscheiding.

Heeft de JBL Flip Essential Bluetooth-connectiviteit?

Ja, de JBL Flip Essential heeft Bluetooth-connectiviteit. Dit betekent dat de gebruiker draadloos zijn apparaat kan verbinden met de speaker en zonder de noodzaak van kabels of snoeren van muziek kan genieten.

Wat is de batterijduur van de JBL Flip Essential?

De batterijduur van de JBL Flip Essential bedraagt maximaal 10 uur. Dit betekent dat de gebruiker langdurig van muziek kan genieten zonder zich constant zorgen te hoeven maken over het opladen van de batterij.

Wat is de Internationale Beschermingsgraad (IP-code) van de JBL Flip Essential?

De JBL Flip Essential heeft een IPX7-beoordeling. Dit betekent dat hij volledig waterdicht is en tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten onder water kan worden ondergedompeld. Dit maakt het een geweldige speaker voor buitengebruik of zwembadfeestjes.

Hoeveel luidsprekers heeft de JBL Flip Essential?

De JBL Flip Essential heeft 2 luidsprekers. Dit betekent dat het een stereogeluidservaring kan bieden, waarbij het geluid aan beide kanten van de luidspreker vandaan komt. De gebruiker kan genieten van een meeslepende audiobeleving met deze opstelling.

Wat is het RMS-beoordeelde vermogen van de JBL Flip Essential?

De RMS beoordeelde kracht van de JBL Flip Essential is 16 W. Dit betekent dat het een degelijke geluidsoutput kan leveren, met voldoende vermogen om een kamer of kleine buitenruimte te vullen met heldere en luide muziek. Het is misschien niet zo krachtig als sommige high-end speakers, maar het is nog steeds een goede optie voor casual luisteren.

Is de handleiding van de JBL Flip Essential in het Nederlands beschikbaar?

Ja, de handleiding van de JBL Flip Essential is beschikbaar in het Nederlands.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hier je vraag

JBL Flip Essential handleiding (Nederlands (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6098

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.